Goedkope annuleringsverzekeringen

Aanbieder Kwaliteit Dekkingsgebied Maandpremie Afsluiten
ANWB
 
Wereld €4,55 Afsluiten
Zelf.nl
 
Wereld €6,24 Afsluiten
Centraal Beheer
 
Wereld €7,50 Afsluiten

In bovenstaande tabel wordt uitgegaan van de maandpremie inclusief poliskosten en assurantiebelasting en een verzekerd bedrag van 2000 euro. Bekijk hier meer goedkope annuleringsverzekeringen.

 • Wat is een annuleringsverzekering?

  Een annuleringsverzekering is een verzekering die je af kunt sluiten als je op vakantie gaat. Het is een soort reisverzekering die er voor zorgt dat je verzekerd bent tegen schade die je tijdens de reis op kunt lopen. Het gaat hier veelal alleen om vakanties en niet om zakenreizen. Als je gaat kijken waar de annuleringsverzekering onder valt, dan is dat binnen de schadeverzekeringen.

    • Wie kan een annuleringsverzekering afsluiten?

  Iedereen die op reis gaat kan een annuleringsverzekering afsluiten. Het kan zijn dat je alleen gaat reizen, met een partner, met je gezin of met de hele familie. Een annuleringsverzekering kun je voor de hele groep afsluiten of voor jou alleen dit kun je helemaal zelf kiezen.

    • Wanneer kun je een annuleringsverzekering afsluiten?

  Als je gaat reizen kun je een annuleringsverzekering af gaan sluiten. Dit kun je een maand vooraf doen maar ook al voor een langere periode. Het kan zijn dat je over zes maanden op vakantie gaat en alvast alles wilt regelen dan kun je ook alvast nu de annuleringsverzekering af gaan sluiten. Vaak loopt deze vanaf een bepaalde datum dus je kunt zelf beoordelen wanneer je wilt dat deze ingaat of afloopt.

    • Wat zijn de voordelen van de annuleringsverzekering?

  Als je op reis schade oploopt kan het zijn dat je zelf alles moet betalen, als je een annuleringsverzekering hebt is dit niet het geval. Het voordeel van de annuleringsverzekering is dat de schade dan gedekt wordt en je toch een plezierige vakantie kunt hebben omdat je geen extra kosten hoeft te gaan betalen.

    • Wat zijn de nadelen van de annuleringsverzekering?

  Er zijn geen nadelen aan de annuleringsverzekering, het kan alleen vervelend overkomen dat wanneer je op vakantie geen schade hebt opgelopen je toch kosten hebt gemaakt voor de annuleringsverzekering. Maar dit doe je uit voorzorg, dus er is niet echt sprake van een nadeel.

    • Waar kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

  Je kunt online een annuleringsverzekering afsluiten maar je kunt dit ook bij een verzekeringsmaatschappij doen. Je kunt dan bellen voor meer informatie of dat zij de papieren informatie over de annuleringsverzekering naar je op sturen. Ook kan het zijn dat ze je alle informatie per e-mail opsturen. Deze keuze kun je zelf maken en je kunt ook meerdere offertes aanvragen en dan kun je deze met elkaar vergelijken. Hiervoor kun je ook naar www.verzekering-premie.nl gaan en dan wordt alles voor je vergeleken.

    • Hoeveel gaat een annuleringsverzekering mij kosten?

  Dit is afhankelijk van met hoeveel personen jij de annuleringsverzekering af wilt sluiten en welke dekkingen er horen bij deze annuleringsverzekering. Je kunt bekijken wat er in een pakket zit en wat de kosten zijn als je op www.verzekering-premie.nl kijkt. Dan heb je een duidelijk overzicht wat een maatschappij jou te bieden heeft. Je kunt er dan ook voor kiezen om een annuleringsverzekering meteen af te sluiten maar deze keuze kun je zelf maken.

    • Waar moet ik rekening mee houden als ik een annuleringsverzekering af ga sluiten?

  Je moet er op letten dat je de annuleringsverzekering op de juiste datum in laat gaan en ook de hele vakantie door laat lopen om problemen te voorkomen. Het zal je maar gebeuren dat de annuleringsverzekering net de laatste vakantiedag is afgelopen en je krijgt schade. Dan moet je in principe alle kosten zelf betalen want de annuleringsverzekering is dan niet meer geldig.

    • Zijn de algemene voorwaarden belangrijk als ik een annuleringsverzekering af ga sluiten?

  Ja deze zijn zeker belangrijk. Je moet weten waar je voor tekent! Als je namelijk een annuleringsverzekering af gaat sluiten teken je een contract. Dat houdt in dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom goed door zodat jij weet wat je tekent en waarom. Als je het ergens niet mee eens bent vraag dan eerst meer informatie op, zodat je in ieder geval de juiste antwoorden hebt. Twijfel je nog steeds ga dan op zoek naar en andere maatschappij en bekijk deze voorwaarden, misschien voldoet de annuleringsverzekering dan meteen aan je wensen en dan kun je direct aan de slag met deze annuleringsverzekering. Je moet even wat papieren invullen, alles terugsturen en ondertekenen en het is zo gebeurd! Kies daarom nu de annuleringsverzekering die bij je past en denk daarbij aan de algemene voorwaarden deze kun je zeker niet missen!
 • Kan ik een annuleringsverzekering online afsluiten?

  Ja je kunt een annuleringsverzekering online afsluiten. Je kunt de prijzen met elkaar gaan vergelijken op www.verzekering-premie.nl. Hier kun je zien welke annuleringsverzekering er goedkoop is en voldoet aan jouw eisen. Vind je de annuleringsverzekering goed die je hebt gevonden? Ga hem dan even vergelijken op deze website en wie weet heb je dan wel de beste en goedkoopste annuleringsverzekering die jij je maar wensen kunt. Kijk goed rond want er zijn een hoop aanbieders als het gaat om de annuleringsverzekering dus misschien kan het nog wel goedkoper. De website zal het je zo laten zien met een paar drukken op de knop, probeer het daarom nu!

Informatie over Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

Je spaart het hele jaar voor je vakantie. Als er dan op het laatste moment iets tussenkomt waardoor de reis niet door kan gaan is dat eeuwig zonde! Met een annuleringsverzekering verzekerd u uw reiskosten voor een verrassend aantrekkelijk bedrag.  Zo weet u in ieder geval dat u nog op vakantie kunt, zij het een ander moment.
Het voordeel van een annuleringsverzekering is dat u ook verzekerd bent tegen het vroegtijdig moeten afbreken van uw vakantie door bijvoorbeeld een ongeval of een ander ongemak.

Annuleringsverzekering vergelijken

Verzekering Premie houdt de aanbieders van verzekeringen nauwlettend in de gaten. Bekijk de goedkoopste annuleringsverzekeringen, vraag vrijblijvend een offerte aan of sluit direct af! Gaat u vaker op reis? In de meeste gevallen is het dan voordeliger om een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Productinformatie

Terwijl last-minute boekingen ongekend populair zijn beschikken de meeste reizigers niet over een annuleringsverzekering. Wij raden u aan om bij uw reis een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt gemakkelijk uw aflopende annuleringsverzekering premie berekenen, vervolgens kunt u de annuleringsverzekering direct afsluiten.