Oldtimerverzekering

Je prachtige oldtimer is je absolute trots! Natuurlijk ben je er uiterst voorzichtig mee, maar je weet wat ze zeggen. Goed verzekerd de weg op gaan is voor iedere auto belangrijk en zelfs verplicht. Voor de oldtimer geldt een aparte verzekering die in kan springen op de behoeften van de verzekerde.
Met de oldtimerverzekering ben je standaard verzekerd voor Hulpverlening bij ziekte, ongevallen of pech. Wettelijke Aansprakelijkheid, volledig casco bij All Risk of beperkt casco, verzekerd tegen materiële schade en letselschade tot € 5.000.000,- Ook verzekerd de basisdekking tegen diefstal, ongelukken en kwaadwillige beschadiging. Aanvullend zijn er vele opties waarmee de oldtimerverzekering persoonlijk kan worden ingevuld.  Meer weten over de dekking? In het menu vind u meer informatie.

De goedkoopste Oldtimerverzekering premie vinden.

Vaak is het een hele klus om wijs te worden uit de polis van een verzekeraar. Toch is het belangrijk om verschillende verzekeraars te vergelijken alvorens u een verzekering kiest. Verzekering Premie houdt de verkeringmarkt nauwlettend in de gaten. Ons actuele aanbod kiezen wij op basis van voordeligste prijs versus een complete polis. Bereken direct uw premie en ontdek of ons aanbod u bevalt. Tevreden met het resultaat? Sluit dan online de oldtimerverzekering af of vraag een offerte aan bij de verzekeraar